Stiri Retro FM

Noul album al lui Chris Norman "Junction 55"

Chris Norman, solistul trupei Smokie, este unul dintre legendarii cântăreți pop din repertoriul RetroFM recunoscut pentru vocea sa cu “specific răgușit”.

Îl vom putea asculta foarte curând în noul album al muzicianului, "Junction 55". Rămânând fidel tradiției, Norman a lucrat cu vechii săi colegi de trupă: trei cântece le-a scris cu Pete Spencer, două cu Jeff Carlin, actualul său coleg de trupă, și unul cu legendarul producător Mike Chapman, care a făcut cândva celebră trupa Smokie.

Albumul va include un total de 12 melodii compuse de el însuși, pe care Chris le-a înregistrat în propriul studio. "Aceste piese sunt semnul distinctiv al unui adevărat cântăreț și compozitor, cu melodii atemporale și armonii de neuitat", e scris în descrierea discului pe site-ul oficial al lui Norman.

Chris explică semnificația titlului albumului după cum urmează: "Acest titlu reflectă faptul că mă aflu într-o nouă etapă a carierei mele și că au trecut 55 de ani de când am devenit profesionist".

Discul va fi lansat în luna februarie a acestui an și cu siguranță fanii il vor aștepta cu nerăbdare. Intre timp, RetroFM Moldova vă invita sa ascultati pe frecventa 89,1 FM cele mai cunoscute melodii a lui Chris Norman, scrise în perioada sa de glorie